sobota 11. srpna 2012

SLANÉ PEČENÍ - RECEPTY / SALTY COOKING - RECIPES 06




SLANÉ DVOUBAREVNÉ KOLÁČE

cca 30 ks:
Na bílou pěnu:
150 g sýru ricotta
55 g strouhaného parmazánu
100 g smetany
13 g plátkové želatiny
100 g šunky (lepší když je uzená) nakrájené na kousky
200 g napůl vyšlehané šlehačky (bez cukru)
sůl, pepř
Na zelený krém:
150 g špenátu
20 g másla
125 g plnotučného mléka
sůl, pepř
9 g plátkové želatiny
250 g napůl vyšlehané šlehačky
Bílý krém: Ohřát smetanu a roztát v ní želatinu. Přimíchat ostatní suroviny a nakonec vyšlehanou šlehačku.
Zelený krém: Špenát opražit s máslem, přidat mléko. Rozmixovat a do horkého přidat změklou želatinu, aby se roztavila. Přidat šlehačku.
Místo šunky můžeme použít i uzeného lososa
Jelikož v původním receptu je recept na slané těsto příliš komplikovaný, můžete ho udělat podle tohoto receptu, který doplňuji :
6 vajec, 6 lžic mouky, 3 lžíce vody, 3 lžíce mléka, lžička soli, prášek do pečiva

TWO-COLOR SALTY CAKE

about 30 pc:
The white foam:
150 g ricotta cheese
55 g grated Parmesan cheese
100 g cream
13 g of gelatin slices
100 g ham (better when it is smoked), cut into pieces
200 g whipped cream half (no sugar)
Salt and pepper
The green cream:
150 g spinach
20 g butter
125 g of whole milk
Salt and pepper
9 g gelatin slices
250 g whipped cream half
White cream: Warm cream and melt gelatin in it. Mix in other ingredients and finally vyšlehanou cream.
Green Cream spinach saute with butter, add milk. Mix that in and add softened gelatin hot to melt. Add whipped cream.
Place ham can also use smoked salmon
Since in the original recipe is a recipe for salt dough is too complicated, you can do with this recipe, which I added some:
6 eggs, 6 tablespoons flour, 3 tablespoons water, 3 tablespoons milk, a teaspoon of salt, baking powder

Tyto úžasné receptíky jsem našla na stránkách http://www.facebook.com/pages/Kuch%C3%A1rska-kniha-pe%C4%8Denia/182718235172273 a děkuji za ně. Jsou úžasné!!!

1 komentářů:

chef Gonin řekl(a)...

Vyzkoušel jsem mnoho druhů, ale nikdy džem recepty uva.Interesantes vás, miluji sledovat recepty z jiných zemí, a myslím, že svůj blog dobře, snažím se přeložit recept vyzkoušet doma. Můj blog je tradiční kuchyně Valencie, mám dobré recepty, budete rádi viděli España.Te zvou k návštěvě své recepty v

http://valenciagastronomic.blogspot.com.es.

Doporučuji uvidíte recept Taroncello (vína a destiláty) velmi dobré a svou vlastní invenci nebo dezerty.

Pozdrav ze země pomerančů ve Španělsku (Valencia)

Okomentovat