neděle 15. července 2012

SLANÉ PEČENÍ - RECEPTY / SALTY COOKING - RECIPES 02




ŽENEVSKÉ ŘEZY



Šunka 10 plátek
... Eidam sýr 10 plátek
máslo 250 g
Mléko 4 lžíce
Sardelová pasta 1 lžíce
Citron
Mandle sladké
Petrželka

Máslo ochutíme sardelovou pastou a citronovou šťávou, potom dohladka vyšleháme s horkým mlékem. Sýr a šunku nakrájíme na obdélníkové plátky a střídavě natíráme pastou a vršíme na sebe asi 4 vrstvy (ukončíme šunkou).
Dobře vychladíme a druhý den zdobíme kopečkem ochuceného másla, mandlí a petrželkou.
První plát natřeme polovinou paprikové pomazánky.
Přiložíme druhý plát natřeme polovinou bledé pomazánky Přiložíme třetí plát natřeme paprikovou pomazánkou, přiložíme poslední plát vrch přikryjeme pečícím papírem a zatížíme deskou na kterou dáme ještě těžší knihu a dáme na 3 hod. do chladničky. Nakonec povrch natřeme světlou nádivkou. Ozdobíme podle své fantazie.

CUTS GENEVA

Ham Slice 10
... Edam cheese slice 10
250 g butter
4 tablespoons milk
1 tablespoon anchovy paste
lemon

sweet almonds
parsley

Season with butter, anchovy paste and lemon juice until smooth then Whip with hot milk. Cheese and ham cut into rectangular slices and alternately painted and paste pots to each other about 4 layers (terminate ham).
Well the next day vychladíme and garnish with a dollop of seasoned butter, almonds and parsley.
The first half of the plate paint pepper spreads.
Attach the second half of the plate pale paint spreads attach the third slice pepper spread paint, attach the top of the last plate cover with baking paper and board charged will give you the book and even harder to give 3 hours in the refrigerator. Finally, coat the surface of a light stuffing. Decorate according to your imagination.


 Tyto úžasné receptíky jsem našla na stránkách http://www.facebook.com/pages/Kuch%C3%A1rska-kniha-pe%C4%8Denia/182718235172273 a děkuji za ně. Jsou úžasné!!!

0 komentářů:

Okomentovat