středa 12. prosince 2012

BRABANTSKÉ DORTÍKY / BRABANT CAKES

BRABANTSKÉ DORTÍKY

20dkg hl. mouka, 15 dkg tuku, 8dkg cukr, 8dkg lískáče, 1PL rum, 1PL kakao
zpracovat těsto, vyválet placku a vykrajovat kolečka. Péci do růžova, slepit ořechovou nádivkou a ozdobit čokoládou
NÁDIVKA:
30dkg ořechy, sáček drcených piškotů a trocha strouhanky, 2 žloutky, 12,5dkg másla, trochu rumu a marmelády, sníh ze 2 bílků


BRABANT CAKES

20dkg flour, 15 dkg of fat, sugar 8dkg, 8dkg hazelnuts, 1 tablespoons rum, 1 tablespoons cocoa
handle the dough, roll out and cut out circles badge. Cook until pink, glue and decorate with walnut stuffing chocolate
stuffing:
30dkg nuts, a bag of crushed biscuits and a bit of bread crumbs, 2 egg yolks, 12.5 dkg of butter, a little rum and marmalade, snow whites of 2

0 komentářů:

Okomentovat