KRÉMY A
NÁDIVKY
|
|
NÁDIVKA OŘECHOVÁ
|
30dkg ořechy, sáček
drcených piškotů a trocha strouhanky, 2 žloutky, 12,5dkg másla, trochu rumu a
marmelády, sníh ze 2 bílků
|
NÁDIVKA KOKOSOVÁ
|
10dkg másla,10 dkg
cukr, 2PL horké vody, 5-6 dkg kokosu
|
NÁDIVKA ŽLOUTKOVÁ
|
2dkg cukr, 5dkg
máslo, 1 žloutek, 1 vanilkáč, rum
|
NÁDIVKA DOVNITŘ
|
1 vejce, 10dkg cukr,
10 dkg ořechy, rum. Peče se společně s cukrovím
|
NÁDIVKA SNĚHOOŘECHOVÁ
|
sníh ze 3 bílků,
17dkg cukru, 14 dkg ořechy, 1PL kakao. Peče se společně s cukrovím
|
NÁDIVKA DO OŘECHŮ
|
15dkg máslo,15dkg
cukr krupice, 15dkg ořechů, žloutek nebo rum
|
NÁDIVKA DO ŘEZŮ
|
sníh ze 2 bílků, 2PL
kakao, 10 dkg ořechy,10dkg cukr. Peče se společně s cukrovím.
|
KRÉM KARAMELOVÝ
|
1x konzerva
slazeného kondenz. mléka, 15dkg másla. Plechovku vařit 2 hodiny ve vodní
lázni. Po vychladnutí vešlehat máslo.
|
KRÉM PAŘÍŽSKÝ
|
1l šlehačka, 10dkg
krupicový cukr,15dkg kakao. Vše uvařit a nechat 24 hod vychladit, pak
vyšlehat.
|
KRÉM ZÁKLADNÍ
|
1/2 l mléka, 10dkg
polohrubá mouka, 2 žloutky, 1/2kg máslo. Mléko a mouku svařit na hustou kaši,
stáhnout z plotny a vešlehat 2 žloutky. Do vychladlého vešlehat máslo. Pak
jen vařechou cukr a příchutě.
|
KRÉM PUDINKOVÝ
|
1/2 l mléka, 2 ks vanilkový puding. Do vychladlého vešlehat máslo.
|
CREAMS AND STUFFING
Nutty stuffing
30dkg nuts, a bag of crushed biscuits and a bit of bread crumbs, 2 egg yolks, 12.5 ounces of butter, a little rum and marmalade, snow whites of 2
Coconut stuffing
10dkg butter 10 ounces sugar 2PL hot water, 5-6 ounces coconut
Stuffing yolk
2dkg sugar 5dkg butter, 1 egg yolk, 1 vanilla sugar, rum
Stuffing INSIDE
1 egg, 10dkg sugar, 10 dkg nuts, rum. Baked cookies together with
Nutty Stuffing snow
snow from 3 egg whites, 17dkg sugar, 14 dkg nuts, cocoa 1PL. Baked cookies together with
Stuffing in NUTS
15dkg butter, caster sugar 15dkg, 15dkg nuts, egg yolk and rum
Stuffing the cut
snow of 2 egg whites, cocoa 2PL, 10 ounces walnuts, sugar 10dkg. Baked with cookies.
CREAM CARAMEL
1 can of sweetened capacitor. milk, butter 15dkg. Tin can cook two hours in a water bath. When cool whisk in the butter.
CREAM Parisian
1 liter cream, 10dkg semolina sugar, cocoa 15dkg. All cooked and let cool 24 hours, then whip them.
CREAM ESSENTIAL
1/2 l milk, 10dkg flour, 2 egg yolks, butter 1/2kg. Milk and flour to weld thick paste, download from the heat and whisk in 2 egg yolks. Whisk in the cooled butter. Then just spoon sugar and flavors.
0 komentářů:
Okomentovat